God hårvoks


En god hårvoks

God hårvoksHårvoks er en god og effektiv måde til at holde håret på plads. Voks kan indeholde forskellige stoffer som gør håret stift, gør håret blødere, mere glansfuldt, mere mat, gør håret mere velduftende osv. Men hvad vil du gerne have at DIN hårvoks skal gøre? Når du skal finde en god hårvoks, skal du gøre dig nogle overvejelser først så du ved hvad du leder efter.

I dette indlæg vil du blive ledt på rette vej.

 

Hvad er en god voks?

Nogle af de typiske egenskaber vi gerne vil have fra en god voks er, at den skal kunne holde hele dagen. Allerede her er der en del voks-mærker, som ikke kan følge med.

Derudover skal din voks også være egnet til at give det look du er ude efter. Altså, skal det være et mat eller skinnende look, skal håret se naturligt ud eller skal det have vilde spikes, som selv en storm ikke kan rykke på?

En ting du også bør se på er, at din hårvoks ikke skal blive “opløst” af hverken sved eller regn, men til gengæld skal den også nemt kunne vaskes ud i badet. Dax Wax har haft sin tid – og den er overstået.

 

Hvordan finder du den bedste voks til dit hår?

Hvilken hårvoks der er god for en selv afhænger fuldstændig af ens eget hår og som nævnt, hvilken frisure man ønsker. Læs vores guide til at finde den rigtige hårvoks eller vores store hårvoks test for at finde ud af hvilken hårvoks, der er god for dig.

 

Hvor kan du finde god hårvoks?

Som udgangspunkt får man (også i dette tilfælde) hvad man betaler for. Lad derfor være med at købe den billigste voks nede fra supermarkedet eller Matas. Der er efterhånden rigtig mange online webshops, der sælger rigtig god hårvoks. Den gode hårvoks, som frisører også bruger. Prisen varierer og du kan både finde dyre og billige typer af voks.

Hos eksempelvis nicehair.dk og e-voks.dk har de et stort udvalg til rigtig gode priser.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *