Hårvoks test


Hårvoks test

Her finder du en test af de bedste hårvoks på markedet lige nu.

Formålet er at give dig et overblik over nogle af de bedste hårvoks på markedet og samtidig give dig inspiration til hvilken voks du bør købe.

Kandidaterne i denne hårvoks testHårvoks test

I denne test er der udvalgt af række af de bedste hårvoks, som skal holdes op mod hinanden.
De udvalgte vokse er:

    1. Renati – Rock Hard

    1. ID Hair – Hard Gold

    1. L’Oréal – Strong Hold Mat Clay

  1. By Vilain – Gold Digger

Hvordan afgøres den bedste hårvoks i denne test?

Hver hårvoks i testen vil blive bedømt ud fra hvordan den er at arbejde med, duften, det effektive hold og hvordan håret “opfører” sig sidst på dagen.
Priser vil ikke være en del af bedømmelsen i denne hårvoks test, da “den daglige pris” for brug af voks er så lav, at vi vurderer at der er andre og vigtigere parametre at bedømme ud fra.

Nå! Lad os komme i gang med at teste hårvoks!

ID Hair – Hard Goldid Hair Hårvoks Hard Gold

Denne hårvoks er nem at arbejde med og er også rigtig nem at vaske ud af håret.
Umiddelbart får den håret til at makke ret, men mangler lidt kraft for rigtigt at holde på håret. Denne test viste, at det især bliver et problem efter nogle timer, hvor denne hårvoks mister sit hold.
Hard Gold kan blandes med ID Hair – Titanium for at give mere hold. Men det er nu engang nemmere kun at skulle nøjes med en enkelt hårvoks når man sætter håret.
Duften er hverken specielt god men heller ikke dårlig. Det er dog en positiv ting at denne voks er uden parabener. Og så kan hårvoksen også fås ret billigt.

ID Hair – Hard Gold kan købes billigt her:

https://nicehair.dk/id-hair-harvoks-hard-gold-100-ml-voks.html for 69 kr. (+fragt 29 kr.)

https://billigvoks.dk/idhair-hard-gold-100-ml for 69 kr (+fragt 35 kr.)

http://www.e-voks.dk/id-hair-hard-gold for 150 kr. (+fragt 34 kr.)

L’Oréal – Pro. Homme Pokerpaste

Denne voks er nok lidt overset, men er af sådan en kvalitet, at den også skal med i denne hårvoks test. Pro. Homme Pokerpaste skulle give en mat effekt, men det er slet ikke i samme grad som Renati – Rock Hard HairClay. Er du derfor ikke meget for det matte look, kan du sagtens benytte L’Oréal.
Voksen er lidt hård at arbejde med, så sørg for at varme den godt op i hænderne. Når den kommer i håret, mærkes den hårde konsistens også, da den giver et kraftigt hold. Duften er ikke god. Ikke decideret dårlig, men heller ikke specielt god. Hårvoksen er ikke så nem at arbejde videre med i løbet af dagen, men skal nok holde håret på plads.

L’Oréal – Pro. Homme Pokerpaste kan købes her:

https://nicehair.dk/l-oreal-homme-strong-hold-matt-clay-50-ml.html for 95 kr. (+fragt 29 kr.)

https://well.dk/loreal-pro-homme-pokerpaste-75-ml for 94 kr. (+fragt 35 kr.)

Renati Rock HardRenati Rock Hard Hairclay test

Denne voks har tidligere været ret svær at arbejde med, da den har været meget kraftig. Den har dog fået en ny konsistens, der gør den meget medgørlig at arbejde med. Derudover at den meget nem at vaske ud, da den er vandopløselig og er i øvrigt parabenefri.
Renati Rock Hard giver håret et mat look, tilføjer fylde til håret og voksen har et virkelig godt hold, som varer hele dagen.

Denne hårvoks imponerede i denne test.

Renati Rock Hard kan købes hos:

https://nicehair.dk/renati-instant-rock-star-rock-hard-100-ml.html for 119 kr. (+fragt på 29 kr.)

http://www.e-voks.dk/terence-renati-rock-hard for 178 kr. (+fragt på 34 kr.)

https://well.dk/renati-rock-hard-100-ml for 119 kr. (+fragt på 35 kr.)

By Vilain – Gold DiggerBy Vilain - Gold Digger voks

Der er her tale om et nyere produkt, som er dansk udviklet. Som de andre produkter i denne hårvoks test, er den nem og medgørlig at arbejde med og vaskes let ud af håret. Duften er rigtig lækker uden at virke for syntetisk og parfumeret. Man mærker hurtigt at der her er tale om en hårvoks, der får håret til at lystre og giver et rigtig god kontrol over håret. Noget der adskiller denne voks fra de andre i denne hårvoks test er, at håret relativt let kan styles igen og igen i løbet af dagen. Endda uden at det påvirker dens hold.

By Villain – Gold Digger kan kun købes hos www.slikhaarshop.dk for 165 kr. (+fragt 49 kr.)

Hvilken er den bedste hårvoks?

De fire hårvoks i denne test er udvalgt, da de alle er rigtig gode produkter. Du går ikke fejl af disse voksprodukter. Men, i toppen ligger Renati Rock Hard og By Vilain Gold Digger meget tæt.

Renati Rock Hard vinder lige akkurat denne hårvoks test, da den er fantastisk at arbejde med og, sammenlignet med Gold Digger, giver håret et mere naturligt look. Indrømmet, dette er selvfølgelig en smagssag. Ønsker man et knapt så tørt look, så er Gold Digger også et godt valg.

Voks test vinderen

For Renati Rock Hard er det simpelthen utroligt, så meget kontrol man får med denne hårvoks, selv sidst på dagen. Så på Voksanmeldelse.dk mener vi, at dette er testens vinder og kan varmt anbefale denne voks.

Denne hårvoks test har forhåbentlig givet dig inspiration til, hvilken voks du vil købe næste gang.

Du bør også læse artiklen om hvor du finder en billig voks.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *