Hårvoks til mænd


Hårvoks til mænd

Dette indlæg handler om at finde den bedste hårvoks til os mænd. Det er muligvis en svær opgave, men her på Voksanmeldelse.dk vil vi alligevel prøve at lede dig den rigtige vej til den bedste hårvoks.

Læs vores anbefalinger til hvordan du finder hårvoks til mænd, som passer til dit hår!

At vælge den rigtige voks

Bedste hårvoks til mændDet at vælge den rigtige voks, afhænger af hvilken type hår du har og hvilken frisure du ønsker. Har du kort hår skal du gå i retning mod hårde, lerede hårvokse med masser af hold. Har du derimod mere længde i håret, vil denne type voks være rigtig svær at arbejde med. Her skal du nok nærmere bruge en blødere voks, eller måske endda en voks på spray. Medmindre at du skal have nogle vilde spikes som virkelig kræver en voks som kan holde håret på plads.

Du skal altså først og fremmest gøre dig klart hvad du egentlig vil have ud af din hårvoks. Hvordan vil du have håret til at sidde? Og hvordan er dit eget hår?

Bedste hårvoks til mænd

Vi kan desværre ikke give en universel anbefaling til den bedste hårvoks til mænd, da folk har meget forskelligt hår, men vi kan i hvert fald lede dig på rette vej!

Her nedenunder har vi listet en række af de mest populære og bedste hårvoks til mænd op.

Hårvoks - Extreme Titanium

ID Hair Extreme Titanium (ekstremt hold) er fundet hos nicehair.dk til 79 kr.: https://nicehair.dk/id-hair-harvoks-extreme-titanium-100-ml-voks.html

Osmo Essense Clay voks

Osmo Essence Clay Wax (den prisvenlige), denne kan du få for kun 48 kr. her: https://nicehair.dk/osmo-essence-matte-clay-extreme-100-ml.html

Bedste hårvoks til mænd

Renati Rock Hard (den matte) og en personlig favorit som koster 105 kr. her: https://nicehair.dk/renati-instant-rock-star-rock-hard-100-ml.html

Sebastian Craft Clay hårvoks

Sebastian Craft Clay (den alsidige) som koster 127 kr. her: https://nicehair.dk/sebastian-craft-clay-voks-50-gr.html

D:Fi - find voks til mænd

D:fi D:struct Molding Creme (det naturlige look) fås for 82 kr. her: https://nicehair.dk/d-fi-d-struct-molding-creme-150-g.html

Dette skulle give dig noget at arbejde videre med. Alt efter hvilken type hår du har og hvilken effekt i frisuren du er ude efter, bør du vælge en hårvoks som er god til lige netop dette. Med de her meget populære typer af hårvoks til mænd, burde du forhåbentlig hurtigt kunne finde frem til hvad der vil fungere godt for dig.

Sammenligning af hårvoks

Det vil kræve et længere indlæg at gå i dybden med en sammenligning af de mest kendte og populære hårvoks til mænd på markedet i dag, så det bliver ikke her. Vi anbefaler i stedet at du læser vores hårvoks test, som er en artikel om netop det emne.

Hold øje med bloggen, da der vil komme anmeldelser af alle de bedste og mest populære hårvoks til mænd, samt anbefalinger af lignende produkter til de enkelte voks-typer.

Har du spørgsmål eller kommentarer så skriv dem endelig herunder. Der er sikkert også andre, der vil have gavn af debatten.