Sådan bruger du voks


Sådan sætter du håret med voks

Først og fremmest bør du starte med at vaske håret. Hårvoksen sætter sig bedre på hårene, når de er helt rene.

Allerede ved tørringen af håret kan du påvirke, hvordan det kommer til at sidde og se ud. Brug en hårtørrer for at få håret helt tørt og blæs håret i den retning du vil have det til at sidde. Dette skaber et godt “fundament” at arbejde videre på.

Ønsker du mere volumen i håret, kan du bruge saltvandsspray, som du påfører i hovedbunden/ved hårrødderne, inden du føntørrer.

 

Mængden af voks du skal bruge afhænger af hvor meget hår du har og hvor tykt det er. Prøv dig frem. Start med hvad der svarer til en lillefingernegl. Du kan altid putte mere voks i håret.

 

Varm voksen godt op i håndfladerne og fordel hårvoksen i håret. Vil du have et lidt rodet look eller bare mere fylde, kan du med fordel bruge cirkulære bevægelser med håndfladerne. Husk også at påføre voks i siderne og i nakken . Dette sikrer at du får det samme look i hele håret.

Her kan du se en instruktionsvideo, der viser hvordan du sætter håret med voks.

Endhttp://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=17358&bannerid=30416&htmlurl=http://nicehair.dk/elig kan du slutte af med en hårspray, hvis du vil sikre dig at håret bliver siddende.

Du kan finde et stort udvalg af god og billig voks på http://nicehair.dk/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *